Prekid isporuke vode 15.09.2021. - održavanje

Obavijest stanovnicima naselja Kraljeva Velika, Piljenice i Krivaj te stanovnicima sljedećih ulica: Kutinske, Naftaplinske, Kralja Tomislava, Kolodvorske, Voćinske, Našićke, odvojaka Kolodvorske, Željanske, Samoborske, Industrijske, Ratarske, Sv.Barbare i Željezničke ulice, da će dana 15.09.2021. u vremenu od 08:00, a najkasnije do 17:00 sati doći do povremene obustave u opskrbi pitkom vodom zbog radova na održavanju sustava vodoopskrbe. Uzrok obustave pitke vode je servisiranje mjerno-regulacijske opreme na vodoopskrbnoj mreži u Kolodvorskoj ulici, ulici kralja Tomislava, Kutinskoj ulici i u Zagrebačkoj ulici. Svrha servisiranja mjerno regulacijske opreme je poboljšanje kontrole sustava javne vodoopskrbe te regulacija tlakova u mreži. Okvirni raspored radova na vodoopskrbnoj mreži prema kojem će doći do privremeno obustave u opskrbi vodom je sljedeći:

  1. Područje Kolodvorske, Voćinske, Našićke, odvojaka Kolodvorske, Željanske, Samoborske, Industrijske, Ratarske, Sv.Barbare i Željezničke ulice i naselja Kraljeva Velika - od 08:00 do 12:00h
  2. Područje Kutinske, Naftaplinske i ulice Kralja Tomislava te naselja Piljenice - od 12:00 do 14:00h
  3. Područje naselja Krivaj - od 14:00 do 16:00h

Kako je rad na održavanju navedene opreme vrlo složen i zahtjeva pražnjenje dijela vodoopskrbnog sustava moguće je odstupanje od navedenih termina. U slučaju da u narednim danima primjetite nestabilnosti u isporuci vodom (pojava zračnih čepova u cjevovodima) molimo Vas da Vaša zapažanja dojavite na broj telefona 044/611-265 (od 07 do 15h). 

Molimo građane za razumijevanje.